Groepsaccount:

De Juf Danielle Academie voor groepen, klassen, scholen en bedrijven.

Voor wie is een groepsaccount geschikt?

   Onderwijsinstellingen

   Nascholingsgroepen

   Klassen / Vriendengroepen

   Bedrijven / Zorginstellingen

   Afdelingen / Groepen collega’s

Wat is de Juf Danielle Academie?
De Academie is een groeiend online platform waar HBO-V studenten bij elkaar komen om op een actieve manier te leren over het menselijk lichaam (anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie).

 • Getekende uitlegvideo’s
 • Werkbladen (“Actieve Samenvattingen”)
 • Oefentoetsen
 • Anatomie Kleurboeken
 • Flashcards
 • Casuïstiek

Voor docenten
De inhoud van de Academie mag gebruikt worden als lesmateriaal.

Veel docenten gebruiken mijn video’s, werkbladen (‘Actieve Samenvattingen’), Anatomie Kleurboeken, en oefentoetsen tijdens hun lessen, of als voorbereiding op de les.

Met een groepsabonnement is het mogelijk dat elke docent en elke student kan inloggen op de Academie, en daarmee volledig gebruik maken van de beschikbare lesmaterialen.

Hoe werkt een groepsaccount?
Het voordeel van een groepsaccount is: groepskorting. Hoe groter de groep, hoe groter het voordeel (zie ‘Prijs en Betaling’ hieronder). 

De ‘Groepsbeheerder’ start het groepsaccount, en krijgt de rechten om gebruikers (bijv studenten, collega’s, klasgenoten) toe te voegen en weer te verwijderen. Ook kunnen wij hier natuurlijk bij helpen met bijvoorbeeld een import van alle gebruikers. 

Vervolgens heeft elke gebruiker een eigen inlog tot de Academie, en kan dus individueel van alle lesmaterialen gebruik maken.

Prijs en Betaling

Een groepsaccount geeft toegang tot de Juf Danielle Academie gedurende 12 maanden.

De normale prijs voor 12 maanden Juf Danielle Academie per persoon is €99,-
Met een groep van 10 personen of meer gelden er interessante kortingen:

10-20 accounts: 20% korting
21-30 accounts: 30% korting
31-40 accounts: 40% korting
41-50 accounts: 50% korting
51-60 accounts: 60% korting
61-75 accounts: 65% korting
76-125 accounts: 70% korting
126-300 accounts: 75% korting
301-meer accounts: 80% korting

Betaling verloopt per factuur. 

Rekenvoorbeeld:
Zonder groepsaccount:
Als 150 studenten individueel een abonnement voor de Academie afsluiten kost dit 150 x €99
= €14.850 per jaar

Met groepsaccount:
Als er een groepsaccount wordt opgestart kost dit 150 x €99 x 0.3
= €4.455 per jaar (Een korting van 70%, oftewel €10.395)

Vul het formulier hieronder in om vrijblijvend te informeren naar een groepsaccount:

Liever direct contact per e-mail? 
Dat is natuurlijk geen probleem: Wij zijn te bereiken op info@jufdanielle.com

Hoe gaat het verder na de aanvraag?
Wij nemen binnen 2 werkdagen contact op via het opgegeven e-mailadres. Daarin kunnen wij vragen en opmerkingen beantwoorden en een voorstel sturen voor het groepsaccount. Voor grote groepen kan het bijvoorbeeld handig zijn als de gebruikers per import in één keer ingeladen kunnen worden – afhankelijk van uw situatie kunnen we de beste methode uitkiezen.

Als u akkoord gaat met de aanvraag dan zullen wij het groepsaccount gaan klaarzetten. Indien gewenst importeren wij de gebruikers, of we stellen het account zo in dat u dat gemakkelijk zelf kunt doen (uiteraard met instructies). Daarna kan uw groep gedurende 12 maanden inloggen op de Academie!

Ook stellen we de factuur op. Mocht er een crediteurenadministratie aanwezig zijn voor uw bedrijf, dan vragen wij u om deze door te sturen naar de juiste persoon. Onze betaaltermijn is 30 dagen, indien gewenst kan het groepsaccount al eerder van start gaan (zodat de gebruikers niet afhankelijk zijn van de administratie snelheid..!)

Gedurende de 12 maanden kunnen gebruikers worden gewisseld: Handig als er bijvoorbeeld verschillende startgroepen zijn binnen een opleiding. Het wisselen van gebruikers kunt u uitbesteden aan ons – of zelf doen via de beheerpagina. Ook kan het zijn dat er extra accounts nodig zijn: bijvoorbeeld als er meerdere startmomenten zijn per jaar. Dit kan altijd geregeld worden door een e-mail te sturen naar info@jufdanielle.com

Aan het einde van de loopperiode zal er contact worden opgenomen of een verlenging gewenst is. Zo ja, zal er een nieuwe factuur worden opgesteld en het account wordt ingesteld zodat het vlekkeloos overgaat op de nieuwe periode. Zo nee, dan behouden de gebruikers toegang tot en met de einddatum – en daarna houdt de toegang automatisch op. 

FAQ:

 1. Hoe gaat de betaling? Kan ik een factuur krijgen?
  Het gaat om een Jaar Abonnement, waarbij er jaarlijks wordt betaald voor toegang tot alle inhoud van de Academie. Voorafgaand aan elke verlenging krijg je een e-mail van me, en opzeggen kan op elk moment (ook in het eerste jaar). Voor elke betaling ontvang je een factuur per e-mail.  
 2. Wie wordt Groepsbeheerder?
  Het account waarmee het abonnement wordt afgesloten wordt automatisch Groepsbeheerder. Zij krijgen de rechten om Subaccounts toe te voegen / te verwijderen, en om het abonnement op te zeggen.  
 3. Wat gebeurt er met de accounts als ik het abonnement opzeg?
  De toegang zal nog doorlopen voor zolang de huidige periode nog loopt. Na de einddatum houdt de toegang voor alle accounts (Groepsbeheerder en alle Subaccounts) automatisch op.  
 4. Kan ik een nieuw Subaccount toevoegen als ik een ander Subaccount verwijder?
  Ja, dat kan! Met dit pakket betaal je namelijk voor het aantal subaccounts. De invulling hiervan kan je zelf aanpassen: Bijvoorbeeld als er iemand weggaat (gestopt met studie, andere baan gevonden, leerjaar is afgelopen, etc), dan komt er weer een plekje vrij vor iemand anders. Diegene kan dan door de Groepsbeheerder handmatig worden toegevoegd, of er wordt per mail een inschrijflink verstuurd.  
 5. Is de inhoud van de JufDanielle Academie te integreren met andere leersystemen / websites?
  Nee, de inhoud van de Academie is exclusief zichtbaar op deze website, en niet te embedden of importeren in andere systemen. 
 6. Andere vraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
  Stuur Danielle een email via info@jufdanielle.com