Home Forums Ademhalingsstelsel samenvatting pneumonie

  • samenvatting pneumonie

    Posted by Maxa Van Panhuis on 2020-11-23 om 12:50:55

    Hai Danielle,

    ook ik ben ontzettend blij met al je uitleg video’s, oefenvragen en alle mogelijkheden van je site. Op dit moment ben ik bezig met longpathologie en daarom keek ik je video over ‘pneumonie’.  Aan het einde van de video geef je aan, dat er een samenvatting van de video is, maar ik kon niet helemaal vinden hoe ik daar aan kon komen, misschien via deze weg?

    Vast veel dank, veel groeten van Maxa

    JufDanielle antwoordde 3 years, 9 months ago 1 Member · 3 Antwoorden
  • 3 Antwoorden
  • maritleeuwenburg

    Guest
    2020-11-23 om 17:42:29

    Hoihoi

    Als je op de pagina van de les van pneumonie bent, staat er precies onder de video een grote balk waarin staat ”actieve samenvatting”. Als je daarop klikt krijg je een samenvatting die je zelf in kunt vullen. Er is dus geen al ingevulde samenvatting (tenminste, voor zover ik weet haha).

    Mocht je het echt niet kunnen vinden is dit de link: https://s3.jufdanielleacademie.com/wp-content/uploads/2020/10/02144926/SV-Pneumonie.pdf

    Groetjes 🙂

  • maxavanpanhuis

    Guest
    2020-11-23 om 21:19:24

    Hai Marit, bedankt voor je reactie! dat had ik inderdaad gezien 🙂 alle of de meeste filmpjes hebben de optie van de actieve samenvatting geloof ik? Maar aan het einde van het filmpje over Pneumonie zegt Danielle dat je op een link kan klikken voor de ingevulde samenvatting.. maar ik heb inmiddels zelf een samenvatting gemaakt haha!  veel groeten!

  • JufDanielle

    Guest
    2020-11-24 om 09:31:08

    Hoi @maxavanpanhuis Ja de Actieve Samenvattingen staan nu vrijwel bij alle filmpjes (nog maar een paar te gaan haha). De normale samenvattingen zoals ik volgens mij aan het einde van die video laat zien maak ik niet meer. Was hartstikke leuk hoor, maar eigenlijk help ik jullie daar niet mee xD Ik ontneem jullie namelijk een mogelijkheid om actief te leren. Dus daar ben ik mee gestopt en heb het ‘format’ veranderd naar de Actieve Samenvattingen. Super goed dat je inmiddels zelf die samenvatting gemaakt hebt: Daar leer je veel meer van dan van mijn samenvatting 🙂 Groetjes, Danielle

Log in to reply.