Abonnement & Opzeggen

Abonnement:
JufDanielle biedt een abonnement voor toegang tot de online leeromgeving “JufDanielle Academie”. Je hebt de keuze om een abonnement af te sluiten per maand of per jaar. Dit abonnement vernieuwt automatisch aan het einde van de periode (oftewel na een maand bij een Maand Abonnement, en na een jaar bij een Jaar Abonnement). Zo houdt je automatisch toegang tot alle lesmaterialen.

Opzeggen:
Het abonnement kan je op elk moment zelf opzeggen via de account-pagina, dit kan óók in de eerste periode (in de eerste maand of in het eerste jaar). Zorg ervoor dat je uiterlijk opzegt 24 uur voorafgaand aan de einddatum van je huidige periode. Deze einddatum kan je op elk moment zien op jouw accountpagina.

Voorbeeld: jouw huidige periode loopt tot 23 maart. Opzeggen kan dan tot 22 maart.

Bedenktijd:
Het kan wel eens voorkomen dat je je bedenkt. Wellicht omdat het abonnement toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom je het abonnement wilt opzeggen. Wat de reden ook is, je hebt het recht om jouw bestelling tot 14 dagen na de eerste aankoop zonder opgave van reden te annuleren. Dit noem ik de ‘Niet Goed Geld Terug’-garantie. Daarna krijg je binnen twee weken het volledige bedrag teruggestort. Om gebruik te maken van dit recht kan je contact met ons opnemen via info@jufdanielle.com.

Abonnement veranderen:
JufDanielle biedt de keuze tussen een Maand Abonnement en een Jaar Abonnement, via de eigen accountpagina kan op elk moment worden gewisseld naar het andere abonnement. Dus wil je jouw abonnement omzetten? Dat is helemaal geen probleem.

Meer over de Klantenservice:
→ Contact
→ Prijzen & Betaalmethode
→ Abonnement & Opzeggen
→ Garantie & Klachten
→ Levering & Toegang 

Download de Algemene Voorwaarden:

Vragen?
Mail mij via info@jufdanielle.com