Garantie & Klachten

Garantie:

JufDanielle zorgt ervoor dat de producten zo leuk en leerzaam mogelijk zijn, en dat de website zo goed mogelijk bereikbaar is. Mocht het voorkomen dat hieraan niet voldaan kan worden, dan zullen wij naar ons beste vermogen dat herstellen. Lees meer over de garanties in onze Algemene Voorwaarden.

Klachtenregeling:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten altijd eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar info@jufdanielle.com. We gaan dan met jou in overleg over een passende oplossing.

Leidt dit niet echter niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je klacht aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/kennisbank/consumenten/geschil.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR-platform van de Europese Commissie. Dit ODR-platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer jouw klacht nog niet elders in behandeling is, dan staat het je vrij om jouw klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.

Meer over de Klantenservice:
→ Contact
→ Prijzen & Betaalmethode
→ Abonnement & Opzeggen
→ Garantie & Klachten
→ Levering & Toegang 

Download de Algemene Voorwaarden:

Vragen?
Mail mij via info@jufdanielle.com