Disclaimer

Aansprakelijkheid

Alle informatie die op deze website, sociale mediakanalen en in e-mailnieuwsbrieven wordt aangeboden (inclusief informatie gerelateerd aan medische zaken, gezondheidsklachten, richtlijnen, behandelingen, producten en diensten) wordt met grote zorg samengesteld. Echter aanvaardt JufDanielle in geen geval aansprakelijkheid (in welke vorm dan ook) bij schade of letsel als gevolg van of voortvloeiend uit het gebruik, toepassen of verspreiden van deze informatie. Ook aanvaard JufDanielle geen aansprakelijkheid voor schade of letsel voortvloeiend uit het niet correct functioneren van de website of andere technische gebreken.

Geen medisch advies

De informatie van JufDanielle is geen vervanging voor een bezoek aan een (huis)arts of medisch specialist. Bij lichamelijke klachten, psychische klachten, vragen, of het inwinnen van advies over de persoonlijke situatie: Neem contact op met uw behandelend arts.

Verwijzingen andere websites

De website, sociale media kanalen, en e-mailnieuwsbrieven kunnen verwijzingen bevatten naar andere bronnen. JufDanielle is niet verantwoordelijk voor de informatie op/in deze websites, boeken, documenten en/of beeldmateriaal, en kan de betrouwbaarheid van de inhoud hiervan niet garanderen. JufDanielle aanvaardt daarom geen enkele aansprakelijkheid voor schade of letsel voortkomend uit het gebruik van deze bronnen.

Of download het bestand:

Download de Disclaimer