Landing Afweersysteem Cursus

Word lid van de Juf Danielle Academie en krijg direct toegang tot de:

Afweersysteem Cursus

Verder krijgen alle Academieleden toegang tot:

 • Alle lessen, oefenvragen, flashcards, Actieve Samenvattingen, en Anatomie Kleurboeken over de onderwerpen:
  • Hart en Vaatstelsel
  • Ademhalingsstelsel
  • Zenuwstelsel
  • Spijsverteringsstelsel
  • Urinewegstelsel
  • Afweersysteem
  • Huid
  • Zintuigen
  • Bewegingsstelsel
  • Voortplanting en Ontwikkeling
  • Hormoonstelsel
  • Psychiatrie
  • Moleculen, Cellen en Weefsels
  • Genetica
  • Farmacologie
 • De Vraagbaak: Waar je al jouw vragen kan stellen aan Danielle en de andere Academieleden
 • De Juf Danielle App: Zo kan je via je mobiele telefoon nog makkelijker leren
 • En er komt nog elke week nieuwe inhoud bij!

Hoi, ik ben Danielle! 

Onder de naam Juf Danielle geef ik uitleg over het menselijk lichaam met leuke en begrijpelijke lesmaterialen: Korte uitlegvideo’s, anatomie kleurboeken, oefentoetsen, etcetera!

Ik help jou het menselijk lichaam nog beter te snappen, hierdoor kan jij met meer zelfvertrouwen klinisch redeneren!

Even meer over mij: Ik ben arts en docent HBO-V. Tijdens mijn studie geneeskunde ben ik begonnen met tekenen en video’s maken als studie-opdracht. Ik moest iets leuks en vernieuwends bedenken in het onderwijs. Nou: dat is goed gelukt… en compleet uit de hand gelopen 😉

Daarna ben ik aan de slag gegaan als docent AFPF en heb ik mijn video’s verder uitgebreid en op YouTube gezet. Toen ik doorkreeg dat ik niet alleen mijn eigen studenten kon helpen, maar veel meer mensen op deze manier (online lesgeven) kon helpen heb ik Juf Danielle in mijn vrije uurtjes verder uitgebouwd. 

Ik heb in die tijd ook nog gewerkt als arts, waarbij ik 4 dagen werkte als arts en 3 dagen als Juf Danielle. Dit was helaas niet vol te houden op de lange termijn dus moest ik een knoop doorhakken. Ik heb gekozen voor Juf Danielle! (zoals je ziet ;p). En ik heb nog geen moment spijt gehad!

Wat zeggen anderen over de academie?

(Echte reviews van echte Academieleden. Klik hier om de reviews te lezen via het onafhankelijke keurmerk)

Start vandaag nog met de Academie:

Wil je meerdere accounts aanschaffen? Dan is een Groepsaccount misschien wel wat voor jou!

14 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie:

Ik hanteer een 100% tevredenheidsgarantie: Mocht je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug willen, dan kan dat zonder gedoe. Laat het me weten, en dan stort ik zo snel mogelijk je geld terug.

Geen gedoe, geen rare voorwaarden: Oftewel geen zorgen!

Keurmerken:

CRKBO Instelling

Niet zeker of de Academie wat voor jou is?

Voor wie is de Academie geschikt?

   Voor studenten die gemotiveerd zijn om minstens 4 uur per week te investeren om te leren over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.

✓   Voor iedereen die zijn/haar Klinisch Redeneren wil verbeteren. Hier is namelijk goede medische kennis voor nodig.

✓   Voor studies / interessegebieden zoals: Verpleegkunde HBO, Verpleegkunde MBO, Verzorgende I.G., Medische Hulpverlening, Medische Basiskennis, Fysiotherapie, etc. En voor verschillende vervolgopleidingen zoals Basis Intensieve Acute Zorg (BIAZ), ambulanceverpleegkundige (AVP), ambulancechauffeur (ACH), etc.

✓   Afgestudeerd verpleegkundigen die op een leuke manier nieuwe informatie willen blijven leren.

✓   En docenten en nascholingen die de Academie willen gebruiken als lesmateriaal. Alle inhoud van de Academie mag worden laten zien tijdens de les: Graag zelfs! Let op: inhoud van de JufDanielle Academie kan niet worden geïmporteerd in eigen leersystemen / websites.

Voor wie is de Academie NIET geschikt?

x   Ongemotiveerde studenten of mensen die geen tijd (oftewel minder dan 4 uur per week) willen steken in de Academie.

x   Mensen die op zoek zijn naar een quick fix (zoals kant-en-klare samenvattingen). Deze werken zo inefficiënt dat ik ze niet aanbied op mijn website. Van mijn Actieve Samenvattingen onthoud je veel meer!

x   De Academie is minder geschikt voor universitaire studies zoals Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen. De stof zal niet zo diepgaand zijn als op de meeste tentamens gevraagd wordt. Dus meld je alleen aan als je de Academie als Basiskennis gebruiken wil, om je daarna verder te verdiepen in de besproken onderwerpen.

  Mensen die zoeken naar 1-op-1 bijles of coaching. De Academie is een online platform waar je zelfstandig kan leren over het menselijk lichaam.

 

  Als je informatie wilt over iets anders dan de werking van het lichaam. Er zijn geen lessen over verpleegkundig rekenen, verpleegkundige handelingen, etc.  

FAQ - Veelgestelde vragen

 1. Ik begin net aan mijn studie, is dit iets voor mij?
  Ja, zeker! Ze zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. In mijn video’s geef ik je vooral overzicht. Dit wordt dan een hele handige kapstok voor de rest van je studie om al jouw nieuwe kennis aan op te hangen. Hoe eerder je begint hiermee, hoe beter!
   
 2. Ik ben al afgestudeerd, is dit iets voor mij?
  Dat ligt eraan. Ben jij gemotiveerd om jouw kennis up-to-date te houden? En vind je het leuk om nieuwe kennis op te blijven doen? Dan is het antwoord zeker ja!
   
 3. Ik ben docent, kan ik de Academie gebruiken in mijn lessen?
  Ja dat kan! Er is op dit moment geen aparte docenten-inlog, dus je kan een account aanmaken en daarna krijg direct toegang tot alle inhoud. Dit mag gewoon gebruikt worden tijdens de les. Let op: De content is niet te embedden in andere leersystemen of websites. Je zal moeten inloggen op de Academie om het lesmateriaal te kunnen laten zien.
   
 4. Kan ik een groepskorting regelen voor mijn klas?
  Ja, misschien is een groepsaccount wel wat voor jullie. Hierbij krijgen groepen van 10 personen en meer een interessante groepskorting.
   
 5. Krijg ik direct toegang tot alle inhoud na mijn aanmelding?
  Ja, je hoeft niet maanden te wachten tot je alles kan zien, zoals bij sommige websites of online trainingen. Wel komen er elke week nieuwe video’s, oefenvragen en flashcards bij. De bibliotheek wordt dus steeds groter!
   
 6. Waarom zou ik me voor langere tijd aanmelden, en niet alleen in de week voorafgaand aan de toets?
  Dat heeft met studietechnieken te maken.  Jouw hersenen hebben geen ‘Save’ functie waar je makkelijk informatie mee onthoudt. Ze onthouden informatie alleen als je het vaak gebruikt en regelmatig herhaalt. Je leert dus efficiënter als je het hele studiejaar door leert; niet alleen de week voorafgaand aan de toets.
   
 7. Voor wie is de Academie bedoeld?
  De lesstof binnen de Academie is gemaakt voor HBO verpleegkunde. Ook is de Academie geschikt – mede afhankelijk van opleiding, achtergrond en interesse – voor MBO verpleegkunde, dokterassistenten, medische basiskennis, fysiotherapie studenten, en verschillende vervolgopleidingen binnen de verpleegkunde. De lesstof kan je in eigen tempo doorlopen worden. Ik raad je aan om ten minste 4 uur per week te investeren in de JufDanielle Academie: Het bekijken van de lessen, en daarna actief aan de slag met de informatie (oefenvragen beantwoorden, samenvattingen schrijven, mindmaps tekenen, etc).
   
 8. Welke onderwerpen worden besproken in de Academie? Binnen de Academie ligt de focus op Anatomie, Fysiologie, Pathologie en Farmacologie: Oftewel de werking van het menselijk lichaam. Bovenaan deze pagina is een actuele leslijst beschikbaar: daar kan je elk onderwerp terugvinden dat op dit moment wordt besproken in de Academie.
   
 9. Zijn er verplichte lessen? Of verplichte studiematerialen?
  Er zijn GEEN verplichte lessen, cursussen, oefeningen, en toetsen binnen de JufDanielle Academie: Deelname is op vrijwillige basis. Voor het abonnement op de JufDanielle Academie is het niet noodzakelijk om extra studiematerialen aan te schaffen: Alle lesstof die je voor de lessen nodig hebt staan al voor je klaar.
   
 10. Kan ik een bevoegdheid halen op de Academie?
  De informatie van de JufDanielle Academie kan worden gebruikt als extra informatie en/of diepgang als aanvulling op een zorg-gerelateerde studie of interesse, lidmaatschap aan de JufDanielle Academie leidt niet tot het behalen van een kwalificatie of bevoegdheid.
   
 11. Wat is de opzegtermijn van mijn abonnement bij de Academie?
  Er is geen opzegtermijn: je kan op elk moment in twee klikken zelf jouw abonnement opzeggen (ook in de eerste maand). Je maakt dan de periode af waarvoor je al hebt betaald. Daarna stopt het automatisch: De betalingen, maar ook je toegang tot de Academie.
   
 12. Wat als ik mijn geld terug wil krijgen?
  Ik weet zeker dat je de Academie heel handig gaat vinden. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen na je eerste aankoop zonder gedoe je geld terugvragen.
   
 13. Bestaat er een gratis proefperiode voor de Academie?
  Nee, ik heb op dit moment geen proefperiode voor de Academie, omdat je via mijn YouTube-kanaal al een heel goed idee kan krijgen van mijn uitlegstijl, de onderwerpen die ik bespreek en de diepgang waarop ik die onderwerpen bespreek.
   
 14. Heb je een andere vraag? Of is er iets nog niet helemaal duidelijk?
  Neem dan contact met me op via info@jufdanielle.com en dan stuur ik je zo snel mogelijk een berichtje terug.
 

Fantastisch, je hebt deze pagina helemaal doorgelezen! Klaar om te beginnen?