Bloeddruk Cursus

Leer alles over de bloeddruk in de Juf Danielle Academie. Volg lessen over de regulatie van bloeddruk, compliantie en elasticiteit, hypertensie, shock, en meer!

Over de Juf Danielle Academie

De Academie is een groeiend online platform waar studenten bij elkaar komen om visueel en actief te leren over het menselijk lichaam.

Je vindt er:
→ 400+ Uitlegvideo’s
→ 3000+ Oefenvragen
→ 1000+ Flashcards
→ 400+ Actieve Samenvattingen
→ 8 Anatomie Kleurboeken
→ De Studietips Cursus
→ De Vraagbaak waar je jouw vragen kunt stellen aan Danielle, handige tips kan krijgen van andere studenten, en waar je anderen kan helpen met jouw expertise!

De Juf Danielle App: Het bekijken van video’s is makkelijker dan ooit! De Juf Danielle app is voor alle Academieleden beschikbaar via de Google Play Store, en de Apple App Store. Inloggen kan met hetzelfde gebruikersnaam en wachtwoord.

Niveau van de lessen: De inhoud van de Academie is bedoeld voor HBO-Verpleegkunde.

Hoi, ik ben Danielle! 

Onder de naam Juf Danielle geef ik uitleg over het menselijk lichaam met leuke en begrijpelijke lesmaterialen: Korte uitlegvideo’s, anatomie kleurboeken, oefentoetsen, etcetera!

Ik help jou het menselijk lichaam nog beter te snappen, hierdoor kan jij met meer zelfvertrouwen klinisch redeneren!

Even meer over mij: Ik ben docent HBO-V en arts niet praktiserend. Tijdens mijn studie geneeskunde ben ik begonnen met tekenen en video’s maken als studie-opdracht. Ik moest iets leuks en vernieuwends bedenken in het onderwijs. Nou: dat is goed gelukt, en compleet uit de hand gelopen 😉

Daarna ben ik aan de slag gegaan als docent AFPF en heb ik mijn video’s verder uitgebreid en op YouTube gezet. Toen ik doorkreeg dat ik niet alleen mijn eigen studenten kon helpen, maar veel meer mensen op deze manier (online lesgeven) kon helpen heb ik Juf Danielle in mijn vrije uurtjes verder uitgebouwd. 

Ik heb in die tijd ook nog gewerkt als arts, waarbij ik 4 dagen werkte als arts en 3 dagen als Juf Danielle. Dit was helaas niet vol te houden op de lange termijn dus moest ik een knoop doorhakken. Ik heb gekozen voor Juf Danielle (zoals je ziet!), en geen moment spijt gehad. 

Wat zeggen anderen over de academie?

(Echte reviews van echte Academieleden. Klik hier om de reviews te lezen via het keurmerk)

Start vandaag nog met de Academie:

Wil je meerdere accounts aanschaffen? Dan is een Groepsaccount misschien wel wat voor jou!

Opzeggen op elk moment:

Jouw abonnement op de Juf Danielle Academie kan je op ieder moment zelf opzeggen via de accountpagina (ook in de eerste maand). Na opzegging maak je jouw periode af waarvoor je al hebt betaald. Daarna stopt alles automatisch: De betalingen, maar ook je toegang tot de Academie. 

14 dagen Niet Goed Geld Terug Garantie:

Ik hanteer een 100% tevredenheidsgarantie: Mocht je binnen 14 dagen na aankoop je geld terug willen, dan kan dat zonder gedoe. Laat het me weten, en dan stort ik zo snel mogelijk je geld terug.

Keurmerken:

CRKBO Instelling

Niet zeker of de Academie wat voor jou is?

Voor wie is de Academie geschikt?

   Voor studenten die gemotiveerd zijn om minstens 4 uur per week te investeren om te leren over anatomie, fysiologie, pathologie en farmacologie.

✓   Voor iedereen die zijn/haar Klinisch Redeneren wil verbeteren. Hier is namelijk goede medische kennis voor nodig.

✓   Voor studies / interessegebieden zoals: Verpleegkunde HBO, Verpleegkunde MBO, Verzorgende I.G., Medische Hulpverlening, Medische Basiskennis, Fysiotherapie, etc. En voor verschillende vervolgopleidingen zoals Basis Intensieve Acute Zorg (BIAZ), ambulanceverpleegkundige (AVP), ambulancechauffeur (ACH), etc.

✓   Afgestudeerd verpleegkundigen die op een leuke manier nieuwe informatie willen blijven leren.

✓   En docenten en nascholingen die de Academie willen gebruiken als lesmateriaal. Alle inhoud van de Academie mag worden laten zien tijdens de les: Graag zelfs! Let op: inhoud van de JufDanielle Academie kan niet worden geïmporteerd in eigen leersystemen / websites.

Voor wie is de Academie NIET geschikt?

x   Ongemotiveerde studenten of mensen die geen tijd (oftewel minder dan 4 uur per week) willen steken in de Academie.

x   Mensen die op zoek zijn naar een quick fix (zoals kant-en-klare samenvattingen). Deze werken zo inefficiënt dat ik ze niet aanbied op mijn website. Van mijn Actieve Samenvattingen onthoud je veel meer!

x   De Academie is minder geschikt voor universitaire studies zoals Geneeskunde en Biomedische Wetenschappen. De stof zal niet zo diepgaand zijn als op de meeste tentamens gevraagd wordt. Dus meld je alleen aan als je de Academie als Basiskennis gebruiken wil, om je daarna verder te verdiepen in de besproken onderwerpen.

  Mensen die zoeken naar 1-op-1 bijles of coaching. De Academie is een online platform waar je zelfstandig kan leren over het menselijk lichaam.

 

  Als je informatie wilt over iets anders dan de werking van het lichaam. Er zijn geen lessen over verpleegkundig rekenen, verpleegkundige handelingen, etc.  

FAQ - Veelgestelde vragen

Ja, zeker! Ze zeggen niet voor niets: een goed begin is het halve werk. In mijn video’s geef ik je vooral overzicht. Dit wordt dan een hele handige kapstok voor de rest van je studie om al jouw nieuwe kennis aan op te hangen.

Ja, als jij gemotiveerd om jouw kennis up-to-date te houden! Vind je het leuk om nieuwe kennis op te blijven doen? Zo ja, dan ben je van harte welkom in de Academie.

Ja dat kan! Er is op dit moment geen aparte docenten-inlog, dus je kan een account aanmaken en daarna krijg direct toegang tot alle inhoud. Dit mag gewoon gebruikt worden tijdens de les. Let op: De content is niet te embedden in andere leersystemen of websites. Je zal moeten inloggen op de Academie om het lesmateriaal te kunnen laten zien. 

Ja, misschien is een groepsaccount wel wat voor jullie. Hierbij krijgen groepen van 10 personen en meer een interessante groepskorting. 

Ja, je hoeft niet maanden te wachten tot je alles kan zien, zoals bij sommige websites of online trainingen. Wel komen er elke week nieuwe video’s, oefenvragen en flashcards bij. De bibliotheek wordt dus steeds groter! 

Dat heeft met studietechnieken te maken.  Jouw hersenen hebben geen ‘Save’ functie waar je makkelijk informatie mee onthoudt. Ze onthouden informatie alleen als je het vaak gebruikt en regelmatig herhaalt. Je leert dus efficiënter als je het hele studiejaar door leert; niet alleen de week voorafgaand aan de toets. 

De lesstof binnen de Academie is gemaakt voor HBO verpleegkunde. Ook is de Academie geschikt – mede afhankelijk van opleiding, achtergrond en interesse – voor MBO verpleegkunde, dokterassistenten, medische basiskennis, fysiotherapie studenten, en verschillende vervolgopleidingen binnen de verpleegkunde. De lesstof kan je in eigen tempo doorlopen worden. Ik raad je aan om ten minste 4 uur per week te investeren in de JufDanielle Academie: Het bekijken van de lessen, en daarna actief aan de slag met de informatie (oefenvragen beantwoorden, samenvattingen schrijven, mindmaps tekenen, etc). 

Binnen de Academie ligt de focus op Anatomie, Fysiologie, Pathologie en Farmacologie: Oftewel de werking van het menselijk lichaam. Bovenaan deze pagina is een actuele leslijst beschikbaar: daar kan je elk onderwerp terugvinden dat op dit moment wordt besproken in de Academie. 

Er zijn GEEN verplichte lessen, cursussen, oefeningen, en toetsen binnen de JufDanielle Academie: Deelname is op vrijwillige basis. Voor het abonnement op de JufDanielle Academie is het niet noodzakelijk om extra studiematerialen aan te schaffen: Alle lesstof die je voor de lessen nodig hebt staan al voor je klaar.

De informatie van de JufDanielle Academie kan worden gebruikt als extra informatie en/of diepgang als aanvulling op een zorg-gerelateerde studie of interesse, lidmaatschap aan de JufDanielle Academie leidt niet tot het behalen van een kwalificatie of bevoegdheid. 

Er is geen opzegtermijn: je kan op elk moment zelf jouw abonnement opzeggen (ook in de eerste maand). Je maakt dan de periode af waarvoor je al hebt betaald. Daarna stopt het automatisch: De betalingen, maar ook je toegang tot de Academie. 

Ik weet zeker dat je de Academie heel handig gaat vinden. Mocht je toch niet helemaal tevreden zijn, dan kun je binnen 14 dagen na je eerste aankoop zonder gedoe je geld terugvragen. 

Nee, ik heb op dit moment geen proefperiode voor de Academie, omdat je via mijn YouTube-kanaal al een heel goed idee kan krijgen van mijn uitlegstijl, de onderwerpen die ik bespreek en de diepgang waarop ik die onderwerpen bespreek. 

Neem contact met me op via info@jufdanielle.com en dan stuur ik je zo snel mogelijk een berichtje terug.

Fantastisch, je hebt deze pagina doorgelezen!